Tempahan
"Buat Duit Dengan Youtube" Melalui Bank Tempatan

 

PENTING!!! Berikut adalah arahan bagaimana anda boleh buat pesanan "Buat Duit Dengan Youtube" melalui pembayaran ke akaun MayBank atau CIMB kami. Anda perlu penuhi 2 langkah yang diberikan di bawah. Lakukan langkah 1 dahulu sebelum langkah 2.


Langkah 1 : Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran berjumlah RM20 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Bank

No. Akaun

Pemilik Akaun

Maybank

1651 2512 6698

Khairulnahar Jamaluddin

CIMB

700 677 0081

Khairulnahar Jamaluddin


Masukkan alamat email thinkerich@gmail.com untuk rujukan bagi perbankan online.

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk di PASTE kan pada borang transaksi pada langkah ke-2 dibawah.

 

Langkah 2: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)

Sila Isikan Maklumat-Maklumat Penting Berikut Dengan Lengkap Dan Sila Paste Bukti Pembayaran Anda Pada Borang Di Bawah Untuk Mempercepatkan Proses Penghantaran Link Untuk Muat Turun. Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

Nama:


Email:


No. Telefon:


Tarikh Bayaran :Waktu Bayaran:


Bank Pembayaran:Kaedah Bayaran:Bukti Pembayaran: 

 

 

* Sila copy dan paste pernyataan transaksi bayaran anda di ruang "Bukti Pembayaran" di atas. Jika Anda menggunakan ATM Deposit/ATM Transfer/Bank-in Deposit, sila masukkan maklumat seperti nama, jumlah bayaran, masa transaksi, no transaksi, tarikh, bank pembayaran serta lokasi ATM.

Pesanan anda akan diproses dalam masa 24 - 48 jam.

Anda boleh SMS ke 013 326 1727 dengan menyatakan Nama, Jumlah Bayaran, & Bank Pembayaran yang telah anda buat untuk tindakan segera.

 

Diedarkan oleh :

THINKERICH ENTERPRISE (LA0006374-M)