TEMPAHAN PEMBELIAN

BAJET WANG

7 CARA UNTUK MENGATASI MASALAH KEKURANGAN WANG

Anda kini sudah semakin hampir untuk mengetahui 7 Cara Untuk Mengatasi Masalah Kekurangan Wang! Sebelum anda mengetahui lebih lanjut, sila buat pembayaran di salah satu akaun di bawah. Kemudian isikan borang pembayaran dengan betul. Jangan lupa sertakan bukti pembayaran anda bagi memastikan anda mendapat buku hebat ini

SILA IKUTI 3 LANGKAH BERIKUT KETIKA MEMBUAT PESANAN DAN BAYARAN

 

LANGKAH PERTAMA:

SILA BUAT BAYARAN RM35 SAHAJA KEPADA SALAH SATU AKAUN DIBAWAH

PENTING : Setelah anda membuat pembayaran melalui perbankan online, sila isikan E-mel Rujukan thinkerich@gmail.com pada ruang 3rd party e-mail address (ruangan email penerima bayaran) untuk memudahkan kami membuat pengesahan.

 

Maybank

Thinkerich Enterprise

Nombor Akaun : 5151 2000 1124

E-mel Rujukan : thinkerich@gmail.com

 

 

 

CIMB Bank

Thinkerich Enterprise

Nombor Akaun : 1501-0010683-05-6

E-mel Rujukan : thinkerich@gmail.com

 

LANGKAH KEDUA:

Sila Isikan Maklumat-Maklumat Penting Berikut Dengan Lengkap Dan Sila Paste Bukti Pembayaran Anda Pada Borang Di Bawah Untuk Mempercepatkan Proses Penghantaran Link Untuk Muat Turun.

 
Nama:


Email :


Alamat Pos (Pastikan Lengkap):


Nombor Telefon:


Tarikh Bayaran:


Waktu Bayaran:


Bank Pembayaran:


Kaedah Bayaran:


Bukti Pembayaran:


 
* Sila copy dan paste pernyataan transaksi bayaran anda di ruang "Bukti Pembayaran" di atas. Jika Anda menggunakan ATM Deposit/ATM Transfer/Bank-in Deposit, sila masukkan maklumat seperti nama, jumlah bayaran, masa transaksi, no transaksi, tarikh, bank pembayaran serta lokasi ATM.

 

PERINGATAN :

Jangan melakukan SPAM terhadap Borang ini. Kami dapat mengetahui lokasi anda dari IP Address anda yang terkirim ke email kami. Tindakan tegas akan diambil sekiranya anda melakukan SPAM.

 

LANGKAH KETIGA:

Sila hantarkan SMS dengan memasukkan maklumat seperti Nama, Jumlah Bayaran, Masa Transaksi, Tarikh serta Bank Pembayaran Anda ke 013 - 326 1727 sebaik sahaja anda selesai membuat bayaran.

Buku Bajet Wang - 7 Cara Untuk Mengatasi Masalah Kekurangan Wang akan dihantar ke alamat pos yang anda sertakan pada borang di atas dalam masa 7 hari melalui perkhidmatan POS EKSPRES. SILA PASTIKAN ALAMAT YANG ANDA BERIKAN BETUL, TEPAT & LENGKAP! Pihak kami tidak bertanggungjawab di atas kesilapan/kegagalan penghantaran ke alamat yang tidak lengkap/salah!

Ebook PERCUMA akan dihantar kepada anda dalam masa 24 jam melalui emel yang anda berikan pada borang di LANGKAH KEDUA.

PERHATIAN! Sila semak email anda dengan teliti. Sekiranya anda tidak menerima email bagi memuat turun Ebook PERCUMA daripada kami di dalam folder INBOX anda, sila semak pada folder SPAM/Junk/Bulk email anda!

 

Terima Kasih,

Salam Kekayaan,

Thinkerich
Khairulnahar Jamaluddin a.k.a Thinkerich

*Jika Terdapat Sebarang Masalah, Sila SMS ke 013 - 326 1727 (SMS sahaja) Untuk Bantuan.


All Rights Reserved.

THINKERICH ENTERPRISE (LA0006374-M)
U O286, 1st Floor, Lot 24, Blok D, Jati Commercial Centre, Off Jalan Kubong, 87031 Wilayah Persekutuan Labuan

Contact Us

Home | Disclaimer | Terms Of Use | Privacy Policy