TERMA & SYARAT

Anda perlulah mematuhi beberapa syarat yang telah ditetapkan oleh pihak PakejSoftwareNewbie.Com.com bagi memberikan keselesaan kepada anda dan juga pengguna yang lain serta untuk mengelakkan sebarang permasalahan yang akan berlaku :


1. Anda hendaklah mengikuti setiap langkah-langkah pembelian yang telah ditetapkan oleh pihak
PakejSoftwareNewbie.Com.com agar proses pengesahan pembayaran dapat dilakukan dengan lancar.

2. Pihak  PakejSoftwareNewbie.Com.com pada bila-bila masa boleh mengubah harga yang ditawarkan iaitu kami boleh menambah dan mengurangkan harga bagi produk Pakej Video Minisite

3. Setiap Link download yang dihantarkan kepada anda MESTI DIRAHSIAKAN dan merupakan hak milik anda sahaja. Link download kami merupakan amanah yang dipertanggunjawabkan kepada anda agar tidak memberikannya kepada sesiapa saja sesuka hati. 

4. Tidak dibenarkan mana-mana bahagian dalam halaman web ini atau produk yang dibekalkan disalin, ditiru, diedar dan dicetak dalam apa jua bentuk sekalipun tanpa mendapat persetujuan dan keizinan daripada pihak PakejSoftwareNewbie.Com.com. Kami akan mengambil tindakan sekeras-kerasnya jika ini berlaku termasuklah tindakan undang-undang.

5. Namun kadang-kadang berlaku kesilapan atau masalah dari pihak pembeli seperti talian internet pembeli yang bermasalah menyebabkan file tidak dapat di'download' dengan sempurna. Jika ini berlaku maka ia adalah di luar bidang kami.

6. Tiada jaminan yang diperakukan bahawa maklumat yang terkandung di dalam pakej ini adalah tepat dan lengkap. Pihak kami tidak bertanggungjawab di atas sebarang  risiko, kehilangan, liabiliti, sama ada secara peribadi atau tidak, yang berlaku akibat penggunaan dan aplikasi kandungan produk ini, secara langsung atau tidak langsung.

7. Pihak PakejSoftwareNewbie.Com.com menjanjikan pulangan wang selama 30 hari dari tempoh anda mendapatkan produk yang kami bekalkan. Namun terdapat syarat yang perlu anda patuhi sebelum meminta pulangan wang iaitu anda telah berusaha dengan bersungguh-sungguh mengaplikasikan segala teknik dan tip yang diberikan di dalam video tutorial. Kemudian setiap permohonan pemulangan wang haruslah disertakan bukti-bukti sah yang diperlukan seperti bukti anda mencuba produk dan arahan yang diberikan. Pulangan wang hanya sah untuk produk utama sahaja dan bukannya produk upgrade.

Bayaran wang akan dipulangkan kembali kepada pembeli dalam tempoh seminggu selepas tarikh pengesahan permohonan pulangan wang yang berjaya.

8. Kami telah mencuba produk ini agar ianya bersesuaian dan boleh digunakan dengan baik. Oleh itu sebarang masalah yang timbul dari penggunaan produk ini sila maklumkan dengan segera kepada pihak kami.

9. Anda disyorkan membuat promosi produk dan servis kami. Tetapi, anda tidak dibenarkan membuat promosi dengan menghantar SPAM email atau mempromosi di laman yang mengandungi unsur lucah. 

Dengan membeli produk & servis kami, anda setuju mengikut semua terma, syarat dan maklumat di PakejSoftwareNewbie.Com.com.

Jangan beli sekiranya anda tidak puas hati dengan maklumat dan syarat yang dinyatakan.