Anda kurang  bersemangat memulakan perniagaan internet kerana tidak tahu buat minisite? Jangan risau Pakej Software Newbie datang menyelamatkan anda...

Tiada lagi pening kepala memikirkan cara membina sales letter, landing page, order form dan contact form selepas ini...

 


Daripada : Khairulnahar & Bearnerd

Tarikh :


Re : Membina Minisite Dengan Cara Paling Mudah

Sahabat yang dihormati sekalian...

Adakah anda menghadapi masalah membina minisite disebabkan kurangnya pengetahuan dalam HTML dan PHP? Atau anda langsung tidak tahu apakah itu HTML dan bagaimana membina layout minisite? Saya faham masalah anda kerana saya telah membantu ramai usahawan internet dalam kerja-kerja teknikal pemasangan minisite, setup borang order, setup skrip affiliate, dan banyak lagi sejak tahun 2007 sehingga sekarang. Melalui pengalaman inilah saya telah sedar betapa pentingnya ilmu HTML bagi setiap usahawan internet dan inisiatif awal saya untuk membantu ialah dengan membuat satu blog mengenai teknikal membina laman web jualan di www.panduanweb-advance.com/blog.

Forum juga menjadi tempat persinggahan kebanyakan newbie untuk bertanya bagaimana membina layout minisite, sales letter, borang order, dan sebagainya. Tapi blog dan forum sahaja tidak cukup untuk membantu newbie kerana mereka perlu mengikuti cadangan-cadangan dan artikel dengan teliti dan mengambil masa yang banyak untuk mempelajarinya.

Antara Masalah-Masalah Newbie Minisite Yang Diterima

 

FAKTA PENTING!

 • 70%  newbie GAGAL menjual di internet kerana tiada pengetahuan membina dan menguruskan website sendiri

 • Banyak perisian membina minisite terlalu SUSAH digunakan walaupun ada yang percuma seperti perisian Kompozer atau Nvu.

 • Dalam banyak-banyak ilmu perniagaan internet membina website merupakan 'skill' kedua terpenting selepas ilmu pemasaran internet.

 • Menggunakan 'landing page' dalam mempromosikan produk affiliate dapat meningkatkan hasil jualan anda berlipat kali ganda banyaknya.

 • Mengupah programmer dan webmaster untuk membina website anda akan menyebabkan anda kehabisan wang sekurang-kurangnya RM250 untuk satu website.

Fakta-fakta inilah yang telah menyebabkan ramai newbie tidak mahu meneruskan lagi usaha mereka dalam perniagaan internet. Lihat sahaja contoh email yang saya terima di atas sudah cukup membuktikan kenapa minisite itu penting bagi setiap usahawan internet.

Anda Stress & Hampir Berputus Asa?

Jangan putus asa terlebih dahulu... Jika selama ini anda telah berhempas pulas mempelajari HTML dan layout minisite anda tak jadi-jadi juga, hentikan usaha anda buat sementara waktu kerana saya ingin memperkenalkan sebuah pakej yang diakui sangat berguna oleh ramai orang iaitu

PAKEJ SOFTWARE NEWBIE


Pakej software newbie terdiri daripada 4 buah perisian hebat yang bakal membantu meringankan beban anda sebagai newbie untuk membina sales letter, layout minisite, order form, contact form, dan landing page. Biar saya terangkan bagaimana 4 perisian ini dapat membantu anda.

Perisian 1: Sales Letter Creator

Membantu anda membina sales letter dan layout minisite dengan mudah dengan hanya beberapa klik sahaja. Saya telah bina perisian ini berdasarkan format sales letter yang sudah pasti mampu menarik pelawat menjadi pembeli produk anda. Setiap ruangan amat mudah diisi dan tersusun rapi bagi memudahkan anda membina sales letter bagi produk anda.

Beberapa Skrin Shot

Contoh Sales Letter Selepas Siap


 

Perisian 2: Landing Page Creator

Perisian ini akan membantu anda membina sebuah landing page yang simple untuk digunakan dalam promosi produk affiliate atau produk Pay Per Lead anda bagi tujuan mengumpul senarai email.

Beberapa Skrin Shot

Contoh Sales Letter Selepas Siap


 

Perisian 3: Order Form Creator

Perisian ini akan membantu anda menghasilkan borang order dengan pantas. Apa yang anda perlu lakukan cuma isi konfigurasi borang order dan klik Generate.

Beberapa Skrin Shot

Contoh Borang Order Selepas Siap


 

Perisian 4: Contact Form Creator

Perisian ini akan menghasilkan borang contact untuk anda gunakan dalam website anda. Apa yang perlu anda lakukan cuma isikan konfigurasi borang contact dan klik Generate untuk menghasilkan borang tersebut.

Beberapa Skrin Shot

Contoh Borang Contact Selepas Siap


Kelebihan Utama Produk Ini

 • Meningkatkan produktiviti anda. Saya sendiri menggunakan perisian ini jika ingin mempromosikan produk affiliate melalui landing page. Kenapa? Sebab perisian Sales Letter Creator amat cepat menghasilkan template html. Saya jimat masa dan tenaga!

 • Sistem minisite yang lengkap. Dengan adanya perisian untuk membina template minisite, borang contact, borang order, dan landing page, anda boleh terus mula dan siapkan minisite jualan anda.

 • Disertakan dengan video tutorial. Saya sertakan video tutorial untuk membantu meningkatkan kefahaman anda tentang cara menggunakan perisian ini.

 • Tidak perlu di 'install'. Jika anda menggunakan sistem operasi Windows XP, Windows Vista, dan Windows 7, anda boleh gunakan perisian ini tanpa perlu 'install'.

 • Support penggunaan perisian. Saya akan bantu anda memahami penggunaan perisian ini sama ada melalui support email atau YM/Skype.

 

Apa Kata Mereka?

"memudahkan semua pengguna untuk menghasilkan webjualan dengan mudah dan pantas."

Tahniah kepada bro Bearnerd kerana berjaya menghasilkan satu perisian sebagai alternatif buat mereka yang kurang arif dalam hal-hal teknik webjualan. Pakej perisian ini saya fikir akan memudahkan semua pengguna untuk menghasilkan webjualan dengan mudah dan pantas.


Rahman Basri
http://www.splitaffiliate.com"Pakej Software Newbie yang harus dimiliki bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan internet!"

Dahulu ketika memulakan perniagaan internet, masalah yang selalu dihadapi saya ialah menghabiskan masa yang banyak untuk membina Sales letter, Contact Form, Order Form & Sistem Auto Landing Page...

Namun kini nampaknya semua sudah dipermudahkan oleh Pakej Software Newbie, ia boleh dianggap sebagai 'KUNCI' kejayaan kepada mereka yang hendak memulakan perniagaan internet…

Dapatkan Pakej Software Newbie ini hanya jika anda ingin menjimatkan masa sekaligus meningkatkan pendapatan internet anda!

Amirul Hafiz
UsahawanRemaja.Com


"Saya menyukai software ini kerana ianya simple, user friendly dan straight forward!"

Tak dinafikan bahawa produk – produk yang saudara Bearnerd hasilkan banyak membantu khususnya mereka yang mempunyai masalah untuk membina laman web jualan.

Kini beliau hasilkan pula Pakej Software Newbie, siri perisian mudah untuk membina satu laman web yang lengkap dengan borang contact, order, squeeze page dan juga surat jualan (salesletter).

Saya sudahpun mencuba semua perisian ini, dan apa yang boleh saya katakan ialah perisian ini memang mudah digunakan dan mempercepatkan proses membina laman web jualan. Tidak rugi mendapatkan pakej ini kerana ia membantu anda berjimat banyak baik dari segi wang ringgit mahupun dari faktor masa. Mengupah designer untuk memasang borang contact, borang order dan memasukkan sekali surat jualan memerlukan kos tambahan.

Secara jujurnya, saya menyukai software ini kerana ianya simple, user friendly dan straight forward!

Saya mengesyorkan Pakej ini kepada sesiapa sahaja yang mahu menjimatkan wang dan masa bagi memiliki laman web jualan yang efektif.

Tahniah Bearnerd, diatas penghasilan software yang berkualiti ini.

Julius Salok Kassy
Pakar Produk PLR & Usahawan Internet
http://www.produkplr.com

 

 

Video Tutorial

Produk tanpa manual sememangnya susah untuk difahami. Tetapi dengan adanya video tutorial yang saya sediakan, ia lebih baik berbanding ebook manual. Ini kerana telah terbukti bahawa ramai orang lebih mudah faham melalui video berbanding pembacaan. Jadi saya sertakan video tutorial ini untuk membantu anda menggunakan kesemua perisian Pakej Software Newbie dengan mengikut tutorial yang saya sediakan.

Apa Yang Anda Akan Dapat?

Jadi apa yang anda dapat jika membeli Pakej Software Newbie? Anda akan dapat 4 perisian hebat beserta video tutorial setiap satu perisian iaitu

 •  Perisian Sales Letter Creator

 •  Perisian Sistem Auto Landing Page

 •  Perisian Order Form Creator

 • Perisian Contact Form Creator

 

Jadi Berapa Anda Perlu Bayar Untuk Dapatkan Pakej Software Newbie?

Perisian-perisian ini senang-senang sahaja boleh dijual pada harga RM40 setiap satu dan jumlah harga pakej ini sepatutnya RM120 dan bonus support teknikal pula bernilai RM200. Jadi jumlah yang anda perlu bayar ialah

RM320

RM120

RM30 (Diskaun 90%)

RM30 adalah harga yang murah untuk tempoh masa tertentu sahaja. Harga ini tidak akan bertahan lama kerana selepas saya siap upgrade perisian ini, mungkin esok atau lusa harga akan dinaikkan lagi. Jadi pastikan anda tidak terlepas!

Apa Kata Mereka?

"Isi tempat kosong, terus siap!"

Dengan menggunakan Pakej Software Newbie ini anda boleh memintas banyak langkah yang mengusutkan kepala untuk membuat salesletter, landing page, order form dan contact form. Pakej ini amat sesuai kepada orang baru yang tidak mahir atau tidak tahu langsung dengan hal berkaitan html. Hasil page/form juga kelihatan professional sama seperti page/form yang digunakan oleh internet marketer yang sudah lama bergiat dalam internet marketing.

Pakej Software Newbie juga boleh digunakan untuk membuat draft page dalam masa beberapa saat saja. Jadi, anda akan mudah untuk melihat draft yang anda buat dan boleh memindanya dengan pantas dan mudah.

Pakej ini disarankan agar digunakan oleh orang baru yang kurang kewangan untuk mengupah dan kurang kemahiran untuk membina page/form sendiri.

Oleh kerana pakej ini berasal dari Malaysia dan dicipta khas untuk orang Malaysia, ia sangatlah mesra pengguna Malaysia. Bahasa yang digunakan juga ialah Bahasa Malaysia untuk memberi peluang kejayaan kepada pengguna yang tidak tahu berbahasa Inggeris. Langkah-langkah yang dibuat juga bersesuaian dengan ilmu pemasaran internet yang diajar dan disebarkan di Malaysia. Maka, anda tidak akan menghadapi sebarang kesukaran untuk menggunakannya. Isi tempat kosong, terus siap!

Jika anda seorang yang sangat sibuk dan tiada masa untuk belajar membuat salesletter, landing page, order form dan contact form apatah lagi mereka susunatur page anda, Pakej Software Newbie adalah jawapan tepat kepada kebuntuan anda.

Jimat Masa! Jimat Tenaga! Jimat Wang!

Suri Fitriah


"Sangat sesuai bagi mereka yang ingin cepat, tidak ada masa serta tidak pandai bahasa pengaturcaraan"

Bernerd memang terkenal kerana membuat perisian yang boleh membantu mereka yang tidak mahir pembinaan minsite atau website jualan.  Beliau juga menawarkan pembinaan laman web.Saya adalah  pelanggan  beliau dan sering menghubungi beliau jika ada masalah dengan laman jualan saya. Dengan memahami masalah pelanggan, beliau telah menciptakan produk perisian membuat minisite semudah mungkin tanpa pelanggan perlu mengetahui apakah arahan - arahan perisian php. xtml yang nampak komplek dan memerlukan masa untuk memperbaikinya. Sangat sesuai bagi mereka yang ingin cepat, tidak ada masa serta tidak pandai bahasa pengaturcaraan.


Murniwati
http://www.jutawansampah.com


Sangat Mudah Untuk Melakukannya …!

Saya dah mencubanya dan hasilnya sungguh menakjubkan!

Kini saya dapat sediakan contact form, order form, salesletter & landing page saya sendiri dalam masa yang singkat tanpa perlu keluarkan ratusan ringgit untuk mengupah orang lain.

Panduan video yang ditunjukkan sungguh membantu dan sekiranya anda masih kurang jelas saya percaya, saudara Bearnerd sendiri akan membantu anda sehingga berjaya!

Kenapa saya berani beri jaminan sedemikian?

Sebabnya mudah, sebagai salah seorang pelanggan saudara Bearnerd, saya amat berpuashati dengan bantuan dan khidmat sokongan lepas jualan yang telah beliau berikan kepada saya sebelum ini.

Hasilnya ianya amat membantu kempen jualan ebook saya selama ini.

Dengan produk yang berkualiti, sokongan lepas jualan yang amat-amat-amat membantu (ini yang paling penting sebenarnya) saya yakin dan percaya anda pasti berpuashati dengan Pakej Software Newbie ini.

Bahkan bukan setakat newbie, Otai IM juga boleh manfaatkannya J!

Dapatkan sekarang, dengan harga yang mampu dimiliki, pasti ianya amat berbaloi untuk wang anda!

Ikhlas,

Khairulnahar Jamaluddin (KJ)
Penulis Ebook Kewangan No.#1 Malaysia
http://www.KewanganPeribadi.com

 

Jaminan Pulangan Wang

Saya begitu yakin dengan keberkesanan produk ini dan memberikan jaminan 100% pulangan wang jika anda tidak berpuas hati dengan perisian ini. Jadi pembelian anda adalah TANPA RISIKO kerana dijamin sepenuhnya oleh saya.

 

DAPATKAN SEKARANG

PAKEJ SOFTWARE NEWBIE

"Pakej Perisian Yang Lengkap Untuk Memudahkan Anda Membina Sistem Minisite Semudah A-B-C"


Ya saya mahu dapatkan Pakej Software Newbie dan faham bahawa pembelian saya dijamin 100% wang dikembalikan dalam masa 30 hari. Bawa saya ke laman pembelian sekarang juga...

Ikhlas Daripada,

Khairulnahar & Bearnerd

Terma & Syarat | Penafian | Pembelian